Σχετικά με την εταιρία

Εμπειρία και εγγυημένη ποιότητα σε όλα τα έργα μας.
Η εμπειρία και η εγγυημένη ποιότητα στα εδαφοτεχνικά έργα, τα οικοδομικά υλικά-σίδερα μπετόν, καταξίωσαν την εταιρία «ΕΔΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδριγιαννάκης Γρηγόρης» στη συνείδηση του κόσμου και στην αγορά, δίνοντας της μια σημαντική θέση στο χώρο της κατασκευής.

Η πείρα αρκετών χρόνων καθώς και η γνώση στα χωματουργικά σε συνάρτηση με την προτίμηση του κόσμου έδωσαν στην εταιρία μια θέση στην αγορά και μας καταξίωσαν στο χώρο της κατασκευής.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στα εδαφοτεχνικά-χωματουργικά έργα (εκσκαφές θεμελίωσης, επιχώσεις, διάνοιξη δρόμων, διαμορφώσεις χωραφιών, κ.τ.λ) καθώς επίσης και στην προμήθεια σιδήρου οικοδομών τα οποία επεξεργάζονται σε ιδιόκτητη βιοτεχνία δομικού χάλυβα αλλά και σε ότι έχει να κάνει με κτίσιμο της οικοδομής παρέχοντας και οικοδομικά υλικά στους πελάτες της οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστεί με την χρήση δικών μας γερανοφόρων φορτηγών.

Το όνομα της εταιρίας «ΕΔΑΦΟΤΕΧΝΙΚΗ - Ανδριγιαννάκης Γρηγόρης» είναι πλέον συνώνυμο με την ποιότητα και την αντοχή των κατασκευών. Διόλου τυχαία η συμμετοχή της σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής μας, όπως το φράγμα της Φανερωμένης, δρόμος Απομαρμά - Καστέλι, κατασκευή βιολογικών, κ.α.(δείτε τα έργα μας).

Η εταιρία με πρωταρχικό σκοπό τη σωστή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών που αναλαμβάνει καθώς επίσης και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της που εμπιστεύονται σε μας την εργασία τους, μας έχουν φέρει στο σημείο να πούμε ότι σε οτιδήποτε αναλαμβάνουνε, υπογράφει εγγυημένα το όνομα μας τόσο στην ποιότητα όσο και στην αντοχή των κατασκευών μας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα έργα μας

Εργασίες για την κατασκευή σπιτιού στην περιοχή Χωματουργικές εργασιές  για την κατασκευή σπιτιού στην περιοχή  ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΣ . ...
διαβάστε περισσότερα...
Τμήμα νέας εθνικής οδού Καστέλι - Απομαρμά Η εταιρία μας συμμετείχε στην διάνοιξη του τμήματος της νέας εθνικής οδού Καστέλι - Απομαρμά ενός έρ ...
διαβάστε περισσότερα...
Όλα τα έργα